27 March 2019 Current Affairs Quiz

0
20

Click here to download 27 March 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who was unanimously re-elected as president of the Basketball Federation of India?
A) K Govindaraj
B) Vithal Koteswara Rao
C) Swami Venkatesh
D) Chander Mukhi Sharma
Answer: A

2) Which Country approved plan to open Sharada Temple Corridor to Hindu Pilgrims from India?
A) USA
B) Japan
C) Pakistan
D) China
Answer: C

3) Which Bank appointed N S Srinath as Non-Executive Chairman?
A) Andhra Bank
B) karur Vysya Bank
C) SBI
D) Bank of India
Answer: B

4) Which Country achieves 84% reduction in TB deaths among HIV patients according to UN?
A) USA
B) Japan
C) China
D) India
Answer: D

5) Who was Honoured With Croatia’s Highest Award?
A) Pranab Mukherjee
B) Pratibha Patil
C) Ram Nath Kovind
D) K. R. Narayanan
Answer: C

6) Which day was observed as World Theatre Day?
A) 27 March
B) 17 March
C) 07 March
D) 02 March
Answer: A

7) Who Won Gold Medal in the 10-meter Air Pistol Mixed team event at the 12th Asian Airgun Championship?
A) Manu Bhaker
B) Saurabh Chaudhary
C) A&B
D) None of the above
Answer: C

8) Scott Walker passed away recently. He was popularly known as _________.
A) Dancer
B) Singer
C) Politician
D) None of the above
Answer: B

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here