23 March 2019 Current Affairs Quiz

0
20

Click here to download 23 March 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Which Countries Coordinated Patrol (Ind-Indo Corpat) commences at Port Blair?
A) India
B) Indonesia
C) A & B
D) None of the above
Answer: C

2) Indian-origin Who was creates history, enters Canada parliament?
A) Jagmeet Singh
B) Doug Ford
C) Tom Mulcair
D) Andrew Scheer
Answer: A

3) Which Country one of world’s fastest growing large economies according to IMF?
A) China
B) India
C) Japan
D) USA
Answer: B

4) Hindi Writer Who was Awarded Vyas Samman 2018?
A) Babar Ali
B) Anand Kumar
C) Thankamani Kut
D) Leeladhar Jagudi
Answer: D

5) RBI declined which Bank’s proposal to name change after its merger with LIC?
A) Dena Bank
B) IDBI Bank
C) Andhra Bank
D) Karur Vysya Bank
Answer: B

6) Which day was observed as Martyr’s Day?
A) 23 March
B) 13 March
C) 03 March
D) 14 March
Answer: A

7) Which Country Clinch SAFF Women’s Championship For 5th Time?
A) USA
B) China
C) India
D) Japan
Answer: C

8) Which Country war hero, Captain M.N. Samant died aged 89 years?
A) USA
B) India
C) Pakistan
D) B&D
Answer: D

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here