12 January 2019 Current Affairs Quiz

0
13

Click here to download 12 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Which Bank appoints Brahm Dutt as Non-Executive Part-Time Chairman?
A) Yes Bank
B) Andhra Bank
C) SBI
D) Bank of India
Answer: A

2) Taiwan President who has appointed new PM?
A) Mao Zedong
B) Liu Shaoqi
C) Tsai Ing-wen
D) Dong Biwu
Answer: C

3) Who was Resigned as NSE Chairman?
A) Vikram Limaye
B) Ashok Chawla
C) Abhay Havaldar
D) Dinesh Kanabar
Answer: B

4) Which Country tops in EIU Democracy Index 2018?
A) Germany
B) France
C) Italy
D) Norway
Answer: D

5) 4th Meeting of CTDP held in Which City?
A) Shahdara
B) North Delhi
C) New Delhi
D) None of the above
Answer: C

6) Which day was observed as National Youth Day?
A) 12 January
B) 22 January
C) 02 January
D) 13 January
Answer: A

7) Which Country 1st Manned Mission To Space By December 2021?
A) Japan
B) India
C) China
D) None of the above
Answer: B

8) Which Cricketer retires from All Forms of Cricket?
A) Hashim Amla
B) Dale Steyn
C) Faf du Plessis
D) Albie Morkel
Answer: D

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here