07 December 2018 Current Affairs Quiz

0
7

07 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 07 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Indian-origin woman, who has been recently named as South Africa’s 1st female chief prosecutor?
A) Rashmi Sinha
B) Anuja Ravindra Dhir
C) Kamala Harris
D) Shamila Batohi
Answer: D

2) Annual Startup India Venture Capital Summit 2018 held in which State?
A) Gujarat
B) Goa
C) Karnataka
D) Kerala
Answer: B

3) Which Country passport Ranked Most Powerful Globally?
A) United Arab Emirates
B) Turkey
C) Israel
D) Syria
Answer: A

4) Government appointed Lalit Kumar as its nominee on which bank?
A) Andhra Bank
B) SBI
C) ICICI Bank
D) Bank of India
Answer: C

5) Fitch Ratings lowered Which Country GDP growth forecast to 7.2% on higher financing costs?
A) India
B) China
C) Russia
D) None of the above
Answer: A

6) Who nominated for Golden Globe awards?
A) Denzel Washington
B) Robert De Niro
C) Johnny Depp
D) Bradley Cooper
Answer: D

7) Who becomes fastest bowler to take 200 Test wickets?
A) Azhar Ali
B) Yasir Shah
C) Sarfraz Ahmed
D) Shoaib Malik
Answer: B

8) Arun Kumar Shaw passes away. He is popularly known as __________.
A) Swimmer
B) Badminton
C) Actor
D) Singer
Answer: A

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here