19 October 2018 Current Affairs Quiz

0
210

Click here to download 19 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Nimesh Chandan appointed as head of investment-equity in which Company?
A) Weizmann Forex
B) Muthoot Finance
C) Canara Robeco Mutual Fund
D) Rel Capital
Answer: C

2) Who wins top Wildlife Photo award in junior category?
A) Arshdeep Singh
B) Andy Rouse
C) Peter Chadwick
D) Daniel Beltra
Answer: A

3) Who has Chaired 6th meeting of NDMA?
A) Inder K. Gujral
B) Atal Bihari Vajpayee
C) Manmohan Singh
D) Narendra Modi
Answer: D

4) Which Country Ranks 58th according to Global Competitiveness Report 2018?
A) China
B) India
C) Russia
D) USA
Answer: B

5) Who signs richest contract in Sports History, Worth $365 Million?
A) Canelo Alvarez
B) Julio Cesar Chavez
C) Juan Manuel Marquez
D) Erik Morales
Answer: A

6) Which Bank issues guidelines to facilitate payments among PPI?
A) YES Bank
B) SBI
C) RBI
D) Andhra Bank
Answer: C

7) Which former RBI Dy Governor has appointed BankBazaar as an advisor?
A) M. K. Jain
B) SS Mundra
C) B.P. Kanungo
D) N. S. Vishwanathan
Answer: B

8) Who wins International Olympic committee award?
A) Kapil Dev
B) Milka Singh
C) Mukesh Ambani
D) Suheil Tandon
Answer: D

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here