16 March 2019 Current Affairs Quiz

0
10

Click here to download 16 March 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Which City placed at top position in the Mercer’s Quality of Living Survey 2019?
A) Salzburg
B) Innsbruck
C) Graz
D) Vienna
Answer: D

2) Who was appointed as chairman of Acuite Ratings?
A) James Braid Taylor
B) S S Mundra
C) Benegal Rama Rau
D) K. G. Ambegaonkar
Answer: B

3) Which Country joint field training exercise to kick off on March 18?
A) India
B) Africa
C) A&B
D) None of the above
Answer: C

4) Kent RO Awarded as the Best Domestic Water Purifier for Which Year?
A) 2019
B) 2018
C) 2017
D) 2016
Answer: A

5) Which Space Institute successfully test fires Indigenous Man Portable Anti-Tank Guided Missile?
A) ISRO
B) DRDO
C) NASA
D) None of the above
Answer: B

6) Which Bank to swap $5 billion with banks to aid system liquidity?
A) Bank of India
B) SBI
C) Andhra Bank
D) RBI
Answer: D

7) Which Cricketer the only Indian in Top 10 according to ESPN World Fame 100 list?
A) K. L. Rahul
B) Rohit Sharma
C) Virat Kohli
D) MS Dhoni
Answer: C

8) Prominent Lingayat pontiff Who has passed away?
A) Maate Mahadevi
B) Arundhati Roy
C) Vikram Seth
D) Salman Rushdie
Answer: A

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here