12 February 2019 Current Affairs Quiz

0
10

Click here to download 12 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Ruchira Kamboj to be India’s Ambassador to Which Country?
A) Sri Lanka
B) Bangladesh
C) Nepal
D) Bhutan
Answer: D

2) Women with four children to get life tax exemption in Which Country?
A) Germany
B) Hungary
C) France
D) Russia
Answer: B

3) Which Space Institute Successfully Flight Tests Indigenously Developed Missile System SFDR?
A) NASA
B) ISRO
C) DRDO
D) None of the above
Answer: C

4) Who wins the Dan David Prize?
A) Sanjay Subrahmanyam
B) Irfan Habib
C) Romila Thapar
D) Ramachandra Guha
Answer: A

5) Who has made it to the top 100 of Men’s Singles Tennis Rankings?
A) Prajnesh Gunneswaran
B) Leander Paes
C) Mahesh Bhupathi
D) Vijay Amritraj
Answer: A

6) Who launches book on economic justice?
A) Piyush Goyal
B) Nitin Gadkari
C) Manish Tewari
D) Narendra Singh Tomar
Answer: C

7) Overview of Prime Minister’s visit to Which State?
A) Bihar
B) Madhya Pradesh
C) Andhra Pradesh
D) Tripura
Answer: D

8) The 83rd edition of Senior National Badminton Championships begins in Which City?
A) Itanagar
B) Guwahati
C) Kolkata
D) Dispur
Answer: B

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here