11 November 2018 Current Affairs Quiz

0
21

Click here to download 11 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who won Comeback Player of the Year Award in ATP World Tour awards 2018?
A) Roger Federer
B) Novak Djokovic
C) Rafael Nadal
D) Serena Williams
Answer: B

2) Who was conferred with France’s highest civilian honour ‘Knight of the Legion of Honour’?
A) Kalki Kochlin
B) Jawahar Lal Sarin
C) Maynard Delfino
D) Celia Sollis
Answer: B

3) Which of the following is the host country for 33rd ASEAN summit?
A) Indonesia
B) Malaysia
C) Myanmar
D) Singapore
Answer: D

4) How many members have been appointed as new members in the Central Board of Direct Taxes (CBDT)?
A) 5
B) 2
C) 6
D) 3
Answer: D

5) Which city ranked as the most congested city in India as per the research of NBER?
A) New Delhi
B) Mumbai
C) Bengaluru
D) Chennai
Answer: C

6) Which day was observed as National Education Day to commemorate the birth anniversary of Maulana Abul Kalam Azad?
A) November 11
B) August 10
C) October 25
D) December 07
Answer: A

7) Which country overtook US as the 2nd largest smartphone market, according to a report by research firm Canalys?
A) Japan
B) England
C) Germany
D) India
Answer: D

8) Who was appointed the chairperson of the Competition Commission of India (CCI)?
A) Ashok Kumar Gupta
B) Ravindra Prasad
C) Lokesh Kumar S
D) S Narayan Moorthy
Answer: A

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here